Om Plåtsören

Plåtsören, även känd som Sören Jansson, håller kurser i plåtformningsteknik från grundkurser till avancerade kurser. Här kan du också köpa litteratur och verktyg för plåtformning till fördelaktiga priser. Plåtsören är återförsäljare för verktyg från JS-Tools.

Meriter

Sören Jansson har både utbildning och yrkeserfarenhet av plåtformning. Sören har genomgått steg ett och steg två kurs hos Autocraft Countour 10 kursdagar. Sören Jansson var med i två avsnitt av Svenska Monster Garage som sändes i Kanal 5.

Om kurserna

Sören “Plåtsören” Jansson och håller kurser i plåtformningsteknik i Björklinge norr om Uppsala. Under kurserna lär du dig att forma plåt med hjälp av engelskt hjul, sick och fals-maskin, krymp och sträck samt  tennspackling. Du kan köpa kurser här i webbshoppen genom att lägga dem i varukorgen, registera ett konto och gå till kassan. Vi kommer att kontakta dig med detaljer om kursen.

Kurserna riktar sig till motiverade människor, enskilda eller företagsgrupper, där alla har ett starkt intresse för plåtformning. Kurserna kräver engagemang och en och annan svettpärla men ger väldigt mycket tillbaka. Betalning sker via fakturing. När du köper en kurs så ska du samtidigt skapa ett konto här på sidan (om du inte redan gjort det). Vi kommer enbart att använda dina uppgifter för att kontakta dig med offerter och vid fakturering. Inga uppgifter lämnas ut till tredje part. Du kan alltid höra av dig till oss om du vill radera ditt konto.

Observera att varje kurs har ett maxantal: fyra personer för steg 1 och tre personer för steg 2 och 3. Kursen måste få minst 2 deltagare för att den ska bli av. Kurser kan ställas in och anmälda kursdeltagare kan få förslag om flyttat kursdatum. Senast 14 dagar innan kursens start meddelar vi om kursen blir av eller om den eventuellt måste skjutas upp.

Kommande kurser

Inget datum som passar? Hör av dig!

Gruppförfrågan. Är ni tre eller fyra bekanta som vill gå kurs i plåtformning så ska ni skicka en förfrågan. Eller ställ dig i kö. Detta är ett utmärkt sätt att komma med på en kurs. Anmäl dig till väntelistan.

IMG_2509

Om du är intresserad av att köpa verktyg i samband med att du går på kurs så kan du “köpa” de verktyg du är intresserad av samtidigt som du köper kursen. Då kan vi återkomma till dig med en offert på båda kurs och verktyg.

Inga pengar hanteras i webbshoppen. När du handlar i webbshoppen så ber du i praktiken om en offert från Plåtsören. Vi kontaktar dig och när vi kommit överens skickar vi en faktura. Verktyg, maskiner och kurser ska betalas före kursstart respektive verktygsleverans.

Villkor

Denna webbshop tar i dagsläget inte betalt över internet. Alla transaktioner sker via offert och fakturering. Alla beställningar i webbshoppen ska därför ses som en offertförfrågan från dig till oss. Vi återkommer till dig för att diskutera detaljer och prisförslag.

Vi kontaktar dig och när vi kommit överens skickar vi en faktura. Verktyg, maskiner och kurser ska betalas före kursstart respektive verktygsleverans. Nedan visas ett urval produkter och kurser. Samtliga kurser hittar du under menyvalet Kurser.